Powertec Aparat crossover Trainer Deluxe

10 100.00 lei (1 magazin)
Aparatul Multifunctional Trainer Deluxe este unul dintre cele mai versatile si unice sisteme de antrenament de pe piata, cu o capacitate totala de rezistenta de 452 kg. Niciun alt aparat functional de acest tip nu poate oferi acest lucru. Acest aparat este ideal pentru culturistii care cauta sa izoleze si sa maximizeze fiecare grupa musculara sau cei care cauta un antrenament complet la un singur aparat. Prezinta imbunatatiri vizibile, atat in ceea ce priveste designul, cat si capacuta ...

Descriere


Powertec Aparat crossover Trainer Deluxe

Aparatul Multifunctional Trainer Deluxe este unul dintre cele mai versatile si unice sisteme de antrenament de pe piata, cu o capacitate totala de rezistenta de 452 kg. Niciun alt aparat functional de acest tip nu poate oferi acest lucru. Acest aparat este ideal pentru culturistii care cauta sa izoleze si sa maximizeze fiecare grupa musculara sau cei care cauta un antrenament complet la un singur aparat. Prezinta imbunatatiri vizibile, atat in ceea ce priveste designul, cat si capacutatea de incarcare.

Sistemul ofera performante extraordinare. Twin Tower Structure a fost proiectat pentru a oferi utilizatorilor acces usor, eficient si sigur. Noul design a fost modernizat cu doua sisteme de greutati. Combinatia dintre lanturile Easy Load Slide Rods si sistemul de cablu ofera o glisare precisa si o functionare lina. Utilizeaza discurile olimpice drept greutati, incarcarea realizandu-se astfel manual.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Powertec Aparat crossover Trainer Deluxe de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Powertec Aparat crossover Trainer Deluxe sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.