Powertec Aparat crossover Functional Streamline

10 488.00 lei
(1 magazin)
Aparatul Functional Streamline face parte din linia Strength STREAMLINE, destinata celor care vor sa-si faca propria sala de fitness acasa. Este unul dintre cele mai versatile si unice sisteme de antrenament de pe piata. Vine ca un aparat cu incarcare manuala, dar puteti adauga si greutatea unica selectiva de 86 kg pe stiva. Acest aparat este ideal pentru culturistii care cauta sa izoleze si sa maximizeze fiecare grupa musculara sau cei care cauta un antrenament complet la un singur ap ...

Descriere - Powertec Aparat crossover Functional Streamline


Aparatul Functional Streamline face parte din linia Strength STREAMLINE, destinata celor care vor sa-si faca propria sala de fitness acasa. Este unul dintre cele mai versatile si unice sisteme de antrenament de pe piata. Vine ca un aparat cu incarcare manuala, dar puteti adauga si greutatea unica selectiva de 86 kg pe stiva. Acest aparat este ideal pentru culturistii care cauta sa izoleze si sa maximizeze fiecare grupa musculara sau cei care cauta un antrenament complet la un singur aparat.

Noul Trainer Functional Streamline (WB-FTS18) este similar cu originalul WB-FT, avand doua optiuni de incarcare: cu stiva sau discuri olimpice.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Powertec Aparat crossover Functional Streamline de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Powertec Aparat crossover Functional Streamline sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.