PowerPrint Canon CRG 701 Yellow

Cartusul toner Canon CRG 701 yellow oferă rezultate superbe de fiecare dată, ceea ce-l face un partener esențial pentru imprimanta laserjet Canon. Abilitate de a imprima până la 4000 de pagini cu 5% acoperire,cartusul Canon CRG 701 yellow combină fiabilitatea cu o capacitate mare de listare.Compatibil cu toate imprimantele laser Canon, care sunt proiectate să funcționeze cu cartusul Canon CRG 701; cartușul include tehnologie de imprimare inteligentă pentru a fi usor de ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


PowerPrint Canon CRG 701 Yellow

Cartusul toner Canon CRG 701 yellow oferă rezultate superbe de fiecare dată, ceea ce-l face un partener esențial pentru imprimanta laserjet Canon. Abilitate de a imprima până la 4000 de pagini cu 5% acoperire,cartusul Canon CRG 701 yellow combină fiabilitatea cu o capacitate mare de listare.Compatibil cu toate imprimantele laser Canon, care sunt proiectate să funcționeze cu cartusul Canon CRG 701; cartușul include tehnologie de imprimare inteligentă pentru a fi usor de intretinut si inlocuit.

Pentru imprimante Canon: Canon MF8170 Canon MF8183 MF8180 LBP5200

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PowerPrint Canon CRG 701 Yellow de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PowerPrint Canon CRG 701 Yellow sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.