Popsockets PopGrip - Disney Snow White (Gloss)

      Fie ca folosesti popsockets original impreuna cu telefonul sau tableta, acesta se va dovedi deosebit de practic in timp. Un Popsocket pentru telefon  reduce semnificativ riscul de a scapa dispozitivul din mana. Poti aseza telefonul sau tableta in pozitie de stand pentu o vizualizare a continutului foto si video mai confortabila. Cu un set de doua bucati poti atasa telefonul de clapeta laptopului in timpul apelurilor v ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Popsockets PopGrip - Disney Snow White (Gloss)

 
 
  • Fie ca folosesti popsockets original impreuna cu telefonul sau tableta, acesta se va dovedi deosebit de practic in timp.
  • Un Popsocket pentru telefon reduce semnificativ riscul de a scapa dispozitivul din mana.
  • Poti aseza telefonul sau tableta in pozitie de stand pentu o vizualizare a continutului foto si video mai confortabila.
  • Cu un set de doua bucati poti atasa telefonul de clapeta laptopului in timpul apelurilor video.
 
 
  • Te ajuta sa asezi smartphone-ul in pozitia dorita pentru a efectua fotografii sau inregistra videoclipuri cu mare usurinta.
  • Poate fi o jucarie interactiva pentru copii sau un dispozitiv antistres p

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Popsockets PopGrip - Disney Snow White (Gloss) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Popsockets PopGrip - Disney Snow White (Gloss) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.