Polix Cupla rapida 3/4-3/4 E41201

Domeniu de utilizare: uz casnic, gospodaresc – pentru operatii de udat in domeniul domestic, pentru pajisti si gradini, cu ajutorul furtunului cu aspersor sau pistol de udat sau cu furtun prin picurare. Produsele NU vor fi folosite in domeniul industrial sau in contact cu substante chimice, lichide alimentare sau lichide inflamabile sau explozive. Presiune lucru 7 bar Material: PP Materialul O-ringurilor: cauciuc Cupla rapida furtun - pistol de stropit 3/4". ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Polix Cupla rapida 3/4-3/4 E41201

Domeniu de utilizare: uz casnic, gospodaresc – pentru operatii de udat in domeniul domestic, pentru pajisti si gradini, cu ajutorul furtunului cu aspersor sau pistol de udat sau cu furtun prin picurare.
Produsele NU vor fi folosite in domeniul industrial sau in contact cu substante chimice, lichide alimentare sau lichide inflamabile sau explozive.
Presiune lucru 7 bar
Material: PP
Materialul O-ringurilor: cauciuc
Cupla rapida furtun - pistol de stropit 3/4".

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Polix Cupla rapida 3/4-3/4 E41201 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Polix Cupla rapida 3/4-3/4 E41201 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.