Poc Protectie ski VPD 2.0 Back

511.00 lei
(1 magazin)
VPD 2.0 Back este o protecție bine ventilată cu un spate minimalist. Oferă o mare libertate de mișcare și un grad de protecție ridicat pentru spate. VPD se adaptează la forma corpului, dar când este expusă la impact, materialul se întărește și are proprietăți extreme de absorbție pentru spate. Benzile de strângere la umeri și la mijloc asigură prinderea bună a acestei protecții. ...

Descriere


Poc Protectie ski VPD 2.0 Back

VPD 2.0 Back este o protecție bine ventilată cu un spate minimalist. Oferă o mare libertate de mișcare și un grad de protecție ridicat pentru spate. VPD se adaptează la forma corpului, dar când este expusă la impact, materialul se întărește și are proprietăți extreme de absorbție pentru spate. Benzile de strângere la umeri și la mijloc asigură prinderea bună a acestei protecții.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Poc Protectie ski VPD 2.0 Back de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Poc Protectie ski VPD 2.0 Back sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.