Poc Manusi schi Wrist Glove Big

499.00 lei
(1 magazin)
Mănușile Wrist Glove Big au fost concepute pentru temperaturile joase de pe munte, fiind unele dintre cele mai călduroase din gama POC. Zona întărită a palmelor este fabricată din piele și oferă o aderență crescută, în timp ce dosul palmelor este dintr-un material nilon rezistent și elastic. The Wrist Glove Big au o membrană resitentă la vânt și apă, se mulează perfect, iar manșeta lungă va ține departe zăpada. Căptușeala poate fi scoasă pentru spălare și u ...

Descriere - Poc Manusi schi Wrist Glove Big


Mănușile Wrist Glove Big au fost concepute pentru temperaturile joase de pe munte, fiind unele dintre cele mai călduroase din gama POC. Zona întărită a palmelor este fabricată din piele și oferă o aderență crescută, în timp ce dosul palmelor este dintr-un material nilon rezistent și elastic.

The Wrist Glove Big au o membrană resitentă la vânt și apă, se mulează perfect, iar manșeta lungă va ține departe zăpada. Căptușeala poate fi scoasă pentru spălare și uscare rapidă. Mănușile au și o lesă de siguranță pe interior și o inserție pe degetul mare pentru ștergerea ochelarilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Poc Manusi schi Wrist Glove Big de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Poc Manusi schi Wrist Glove Big sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.