Poc Manusi schi Wrist Freeride

470.00 lei
(1 magazin)
Mănușile Wrist Freeride sunt fabricate cu WBM, membrana POC ce rezistă la vânt și apă, oferind în același timp o aerisire excelentă, concepută pentru confort și căldură pe orice vreme. Mănușile sunt fabricate din piele de calitate și sunt dotate cu Thinsulate, pentru eliminarea eficientă a umezelii în exces. Degetele și palma au o formă optimizată, iar încheieturile sunt protejate cu inserții EVA. Inserția de pe degetul mare permite ștergerea ochelarilor. ...

Descriere


Poc Manusi schi Wrist Freeride

Mănușile Wrist Freeride sunt fabricate cu WBM, membrana POC ce rezistă la vânt și apă, oferind în același timp o aerisire excelentă, concepută pentru confort și căldură pe orice vreme.

Mănușile sunt fabricate din piele de calitate și sunt dotate cu Thinsulate, pentru eliminarea eficientă a umezelii în exces. Degetele și palma au o formă optimizată, iar încheieturile sunt protejate cu inserții EVA. Inserția de pe degetul mare permite ștergerea ochelarilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Poc Manusi schi Wrist Freeride de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Poc Manusi schi Wrist Freeride sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.