Poc Casca schi Auric Cut

764.00 lei
(1 magazin)
Casca schi POC Auric Cut bazată pe casca Auric, concepută pentru park&pipe este o cască versatilă, pentru orice schior. Căptușeala multi-impact din EPP, în combinație cu carcasa rezistentă ABS, oferă o protecție excelentă și o construcție durabilă. Sistemul de ajustare oferă un mulaj perfect, iar aerisirea poate fi reglată pentru orice situație. Partea interioară este confortabilă, iar ochelarii pot fi fixați cu ajutorul clemei detașabile. ...

Descriere


Poc Casca schi Auric Cut

Casca schi POC Auric Cut bazată pe casca Auric, concepută pentru park&pipe este o cască versatilă, pentru orice schior. Căptușeala multi-impact din EPP, în combinație cu carcasa rezistentă ABS, oferă o protecție excelentă și o construcție durabilă. Sistemul de ajustare oferă un mulaj perfect, iar aerisirea poate fi reglată pentru orice situație. Partea interioară este confortabilă, iar ochelarii pot fi fixați cu ajutorul clemei detașabile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Poc Casca schi Auric Cut de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Poc Casca schi Auric Cut sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.