PNI TV901 cu antena inclusa (Negru)

de la 120.00 lei
(5 magazine)
Vizualizarea posturilor TV digitale emise terestru in sistem DVB-T2 Dispozitivul PNI TV901 receptioneaza posturile TV terestre transmise in mod gratuit de cateva televiziuni nationale cum ar fi: TVR HD, TVR 1, TVR 2 TVR Timisoara si altele. Numarul posturilor receptionate este de 9 si se va dezvolta odata cu trecerea timpului. Puteti afla mai multe informatii despre emisia si acoperirea semnaluluiĀ  terestru DVBT-2 in Romania consultand pagina de internet a Societatii nationale de ra ...

Descriere


PNI TV901 cu antena inclusa (Negru)

Vizualizarea posturilor TV digitale emise terestru in sistem DVB-T2

Dispozitivul PNI TV901 receptioneaza posturile TV terestre transmise in mod gratuit de cateva televiziuni nationale cum ar fi: TVR HD, TVR 1, TVR 2 TVR Timisoara si altele. Numarul posturilor receptionate este de 9 si se va dezvolta odata cu trecerea timpului. Puteti afla mai multe informatii despre emisia si acoperirea semnaluluiĀ  terestru DVBT-2 in Romania consultand pagina de internet a Societatii nationale de radiocomunicatii: www.radiocom.ro

Receptie canale HD

Pe langa posturile TV terestre clasice dispozitivul poate receptiona si reda inclusiv posturi HD, posturi de radio disponibile la fel, in functie de televiziune, de zona, sau de furnizorul ce administreaza pachetul de canale.

Inregistrare pe USB

Un atuu foarte important al acestui dispozitiv este acela ca puteti seta sau chiar programa inregistrarea emisiunii dorite in timp ceĀ  sunteti plecat de acasa sau vizionati un alt post de televiune dar nu doriti sa pierdeti precedenta. Pentru a realiza acest lucru veti avea nevoie in plus de o memorie USB (stick sau HDD extern) pe care sa aveti spatiu disponibil salvarii inregistrarii.

Redare fisiere de pe USB

Tunerul TV poate fi utilizat si ca media player clasic pentru redarea fisierele foto/audio/video pe televizorul dvs chiar daca acesta din urma nu are intrare USB. Trebuie doar sa conectati dispozitivul la TV printr-un cablu AV sau HDMI si memoria USB cu fisierele dorite la dispozitiv. Fisierele suportate de acesta sunt: Foto: JPEG / BMP / PNG, Audio: MP3 / AAC, Video: AVI / MPG / DAT / VOB / MKV / MJPEG.

Design ergonomic si de dimenisuni reduse

Dispozitivul are un design placut si de dimensiuni reduse, 12.6 x 8.3 x 2.7 cm / 147g, ceea ce ii permite sa se incadreze in orice camera fara a ocupa prea mult spatiu. Antena inclusa are doar 14.5 cm insa daca o montati cat mai aproape de geam veti obtine rezultate foarte bune

Pachet complet

Produsul vine la pachet cu toate accesoriile necesare punerii in functiune (alimentator, antena TV, cablu AV) si o telecomanda dedicata din care puteti controla canalele sau/si programa inregistrarea, vizualizarea ghidului TV electronic si alte setari.


PNI-TV901
Detalii tehnice
Specificatii produsTipExtern
Tip semnalDigital
InterfataUSB 2.0
TelecomandaDa
Dimensiuni126 x 83 x 27 mm
Continut pachetTuner TV
Alimentator
Cablu AV
Telecomanda
Antena

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PNI TV901 cu antena inclusa (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PNI TV901 cu antena inclusa (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.