PNI BT-MIKE 8500

PNI BT-MIKE 8500
oferte de la
199.92 lei

(5 magazine)
Descriere: Comunicare prin Bluetooth Noul microfon Bluetooth PNI BT-MIKE 8500 poate comunica wireless cu statia CB. Pentru a permite comunicarea wireless dintre microfon si statia radio trebuie sa conectati la aceasta din urma adaptorul Bluetooth PNI BT-DONGLE 8001 (compatibil cu statia CB PNI 8001L dotata cu mufa pentru accesorii audio cu 2 pini tip Kenwood). Apoi trebuie sa imperecheati adaptorul Bluetotooth cu microfonul Bluetooth. O caracteristica speciala o reprezinta faptul ca ...

Descriere - PNI BT-MIKE 8500


Descriere:

Comunicare prin Bluetooth

Noul microfon Bluetooth PNI BT-MIKE 8500 poate comunica wireless cu statia CB.
Pentru a permite comunicarea wireless dintre microfon si statia radio trebuie sa conectati la aceasta din urma adaptorul Bluetooth PNI BT-DONGLE 8001 (compatibil cu statia CB PNI 8001L dotata cu mufa pentru accesorii audio cu 2 pini tip Kenwood). Apoi trebuie sa imperecheati adaptorul Bluetotooth cu microfonul Bluetooth.
O caracteristica speciala o reprezinta faptul ca puteti conecta simultan microfonul atat cu statia radio cat si cu telefonul mobil. Cu ajutorul microfonului cu difuzor incorporat BT-MIKE 8500 puteti raspunde si vorbi la telefon doar apasand tasta PTT de pe microfon.

Conectare rapida si fara interferente

Conectarea microfonului cu alte dispozitive Bluetooth se face rapid si simplu. Prin difuzorul incorporat primiti mesaje care va confirma deschiderea / inchiderea microfonului si realizarea sau pierederea conexiunii Bluetooth.

Incarcare prin cablu USB

Microfonul PNI BT-MIKE 8500 include un acumulator Li-Ion 3.7V 1200 mAh. Pentru alimentarea acestuia folositi cablul USB inclus in packet conectat la portul USB al unui computer sau la un adaptor 220V.

 

Caracteristici tehnice:

Bluetooth

V3.0

Frecventa

2.4GHz

Alimentare

Acumulator Li-Ion 3.7V 1200mAh

Durata de functionare

Pana la 8 ore

Raza de actiune

Pana la 10 m

Difuzor

incorporat

Dimensiuni

90 x 43 x 58 mm

Greutate

113 g (acumulatorul inclus)

Pachetul contine

Microfon

 

Cablu USB

 

Acumulator

1200mAh

Manual de utilizare

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PNI BT-MIKE 8500 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PNI BT-MIKE 8500 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.