PM Studios Iris Fall NSW

139.42 lei
(1 magazin)
escrierea Produsului: Jucați rolul lui Iris, care urmărește o pisică neagră într-un teatru dărăpănat. Pe măsură ce rezolvați puzzle-uri complicate în tărâmurile luminii și umbrei, Iris începe să-și dea seama că acest teatru labirintic pare să aibă o legătură cu ea însăși.Imagini izbitoare, gotice, împletesc frumos alb-negru, umbră și lumină, 2D și 3D într-o poveste fascinantă plină de mister și minune. Câ ...

Descriere


PM Studios Iris Fall NSW

escrierea Produsului:Jucați rolul lui Iris, care urmărește o pisică neagră într-un teatru dărăpănat. Pe măsură ce rezolvați puzzle-uri complicate în tărâmurile luminii și umbrei, Iris începe să-și dea seama că acest teatru labirintic pare să aibă o legătură cu ea însăși.Imagini izbitoare, gotice, împletesc frumos alb-negru, umbră și lumină, 2D și 3D într-o poveste fascinantă plină de mister și minune. Câștigătorul „Cea mai bună artă vizuală” și nominalizat la „Cea mai bună narațiune” la Taipei Game Show 2019.Caracteristici:

  • Povestiri iluminatoare - Fără cuvinte Iris.Fall spune o poveste prin mediile sale, atmosfera și acțiunile tale. Urmați-o pe Iris în lumea ei de vis și desfășurați narațiunea.
  • Puzzle-uri complexe - Tranziție între lumea 3D și planurile 2D create de umbre pentru a naviga în labirint. Îndoiți lumina, descifrați codul și multe altele într-o mare varietate de teste de creier de rezolvat.
  • Vizuale premiate - Stilul de artă frumos distinct și decorat face ca fiecare cameră a teatrului intrigant și mistificator de explorat și depășit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PM Studios Iris Fall NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PM Studios Iris Fall NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.