PM Studios, Inc. Cytus Alpha Nintendo Switch

144.69 lei
(1 magazin)
Joci concentrându-te pe ritmul muzicii. „Note” (pictograme circulare) și linii reprezintă muzica, cu mișcări și interacțiuni variate. Cu sincronizarea potrivită, notele TAP, DRAG și HOLD pentru a obține cel mai bun scor posibil, folosind fie ecranul tactil, fie un controler. Notele sunt dinamice și reflectă energia muzicii; este o experiență vizual captivantă. Cytus α este determinat și de povestea sa - înaintați prin capitole pentru a debloca mai multe melodii, ...

Descriere - PM Studios, Inc. Cytus Alpha Nintendo Switch


Joci concentrându-te pe ritmul muzicii. „Note” (pictograme circulare) și linii reprezintă muzica, cu mișcări și interacțiuni variate. Cu sincronizarea potrivită, notele TAP, DRAG și HOLD pentru a obține cel mai bun scor posibil, folosind fie ecranul tactil, fie un controler. Notele sunt dinamice și reflectă energia muzicii; este o experiență vizual captivantă.

Cytus α este determinat și de povestea sa - înaintați prin capitole pentru a debloca mai multe melodii, dar și amintirile operatorului, învățând mai multe despre narațiune în timp ce jucați. Acest titlu include, de asemenea, melodii realizate inițial pentru capitolul Ω, precum și o interfață de utilizator complet reînnoită! Practică-ți tehnica și încearcă apoi să-i învingi pe rivalii online!

Cu o muzică incredibilă, imagini vizuale și gameplay, Cytus α este o capodoperă a ritmului de la Rayark, care nu trebuie ratată.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PM Studios, Inc. Cytus Alpha Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PM Studios, Inc. Cytus Alpha Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.