PM Studios Bladed Fury NSW

172.30 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Bladed Fury este un joc de acțiune 2D fluid și precis bazat pe istoria și mitologia Chinei cu elemente suprarealiste.Întrebându-se statele războinice din China, Ji este o prințesă exilată într-o căutare răzbunătoare după ce un clan rival preia controlul asupra regiunii. Vinuată greșit pentru moartea tatălui ei, ea trebuie să-i redea onoarea numelui și să învingă trădătorul clan Tian.În călătoria ei, Ji &ici ...

Descriere


PM Studios Bladed Fury NSW

Descrierea Produsului:
Bladed Fury este un joc de acțiune 2D fluid și precis bazat pe istoria și mitologia Chinei cu elemente suprarealiste.Întrebându-se statele războinice din China, Ji este o prințesă exilată într-o căutare răzbunătoare după ce un clan rival preia controlul asupra regiunii. Vinuată greșit pentru moartea tatălui ei, ea trebuie să-i redea onoarea numelui și să învingă trădătorul clan Tian.

În călătoria ei, Ji întâlnește multe dintre zeitățile antice ale Chinei pentru a o ajuta cu puterile lor mistice și cu cuvintele înțelepte.Caracteristici:

  • Slice and Carve - Lupta curge și este grațioasă atunci când este stăpânită. Inamicii au un set larg de abilități și atribute care necesită ca Ji să-și folosească întreaga gamă de mecanici de luptă dobândiți pentru a o învinge.
  • The Finest Art - Personajele și mediile Bladed Fury sunt aduse la viață cu un frumos stil de artă desenat manual inspirat de picturile chinezești. Fiecare lovitură și mișcare specială sunt ilustrate cu efecte speciale superbe.
  • Un timp antic re-imaginat - Faceți cunoștință cu zeități din mitologiile chineze care vă vor acorda puterile pentru a vă ajuta în călătorie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PM Studios Bladed Fury NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PM Studios Bladed Fury NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.