PlayStation The Show 19 Mvp Edition Ps4

The Show 19 Mvp Edition Ps4 The Show 19 MVP Edition PS4 este un produs lansat de PlayStation la data de 10.10.2019. Show-ul a revenit! MLB Show 19 va ofera tot ce este mai bun din baseball. Joaca in America in felul tau, cu noi moduri de joc, crearea de echipe extinse si personalizarea jucatorilor si o experienta vasta de RPG personalizata. Creati-va propriul jucator si ridicati-va printre randurile MLB sau jucati impotriva altora ca fiind cele mai mari vedete si legende ale ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


PlayStation The Show 19 Mvp Edition Ps4

The Show 19 Mvp Edition Ps4 The Show 19 MVP Edition PS4 este un produs lansat de PlayStation la data de 10.10.2019.

Show-ul a revenit! MLB Show 19 va ofera tot ce este mai bun din baseball. Joaca in America in felul tau, cu noi moduri de joc, crearea de echipe extinse si personalizarea jucatorilor si o experienta vasta de RPG personalizata.

Creati-va propriul jucator si ridicati-va printre randurile MLB sau jucati impotriva altora ca fiind cele mai mari vedete si legende ale baseball-ului. Concurenta onesta , actiune RPG interesanta, joc fulger rapid -  Show 19 are totul. 
  • Caracteristici :
  • Produs licentiat oficial
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
The Show 19 Mvp Edition Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlayStation The Show 19 Mvp Edition Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlayStation The Show 19 Mvp Edition Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.