PlayStation Telecomanda Pdp Cloud Media Remote Black Ps4

PlayStation Telecomanda Pdp Cloud Media Remote Black Ps4
163.09 lei
(1 magazin)
Telecomanda Pdp Cloud Media Remote Black Ps4 Telecomanda PDP Cloud Media Remote Black PS4 este un produs lansat de PlayStation la data de 09.08.2019. Simplificati utilizarea PS4 cu ajutorul telecomenzii Cloud pentru PlayStation4. Telecomanda Cloud foloseste tehnologia wireless Bluetooth pentru a gestiona redarea media si aplicatiile. Programarea telecomenzii este usoara cu aplicatia descarcabila PDP Cloud Remote, care utilizeaza tehnologia Cloud avansata pentru a detecta automat dis ...

Descriere - PlayStation Telecomanda Pdp Cloud Media Remote Black Ps4


Telecomanda Pdp Cloud Media Remote Black Ps4 Telecomanda PDP Cloud Media Remote Black PS4 este un produs lansat de PlayStation la data de 09.08.2019.

Simplificati utilizarea PS4 cu ajutorul telecomenzii Cloud pentru PlayStation4. Telecomanda Cloud foloseste tehnologia wireless Bluetooth pentru a gestiona redarea media si aplicatiile.

Programarea telecomenzii este usoara cu aplicatia descarcabila PDP Cloud Remote, care utilizeaza tehnologia Cloud avansata pentru a detecta automat dispozitivele conectate la PS4.

Caracteristici: 
  • Tehnologie compatibila cu cloud fara probleme pentru programarea la distanta. 
  • Se conecteaza prin Bluetooth. 
  • Acces la toate butoanele esentiale datorita designului subtire si compact. 
  • Butoane speciale PS4
Telecomanda Pdp Cloud Media Remote Black Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlayStation Telecomanda Pdp Cloud Media Remote Black Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlayStation Telecomanda Pdp Cloud Media Remote Black Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.