PlayStation Set Pro Gamer Kit 2.0 Ps4

60.97 lei
(1 magazin)
Set Accesorii Pro Gamer Kit 2.0 Ps4 Set Accesorii Pro Gamer Kit 2.0 PS4 este un produs lansa de Playstation la data de 01.01.2019 Acest kit special este compatibil cu controlerele PS4 (si chiar compatibil cu controlerele din prima generatie). Acest kit a fost conceput pentru toti pasionatii de sport, jucatori solicitati si profesionisti. De acum inainte va veti putea personaliza controller-ul asa cum doriti, cu scopul de a avea cat mai multa precizie de gaming. Caracteristic ...

Descriere


PlayStation Set Pro Gamer Kit 2.0 Ps4

Set Accesorii Pro Gamer Kit 2.0 Ps4
Set Accesorii Pro Gamer Kit 2.0 PS4 este un produs lansa de Playstation la data de 01.01.2019

Acest kit special este compatibil cu controlerele PS4 (si chiar compatibil cu controlerele din prima generatie). Acest kit a fost conceput pentru toti pasionatii de sport, jucatori solicitati si profesionisti.

De acum inainte va veti putea personaliza controller-ul asa cum doriti, cu scopul de a avea cat mai multa precizie de gaming.

Caracteristici:
  • Produs oficial licentiat
Set Accesorii Pro Gamer Kit 2.0 Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlayStation Set Pro Gamer Kit 2.0 Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlayStation Set Pro Gamer Kit 2.0 Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.