PlayStation Ninja Saviors Return Of Warrior Ps4

PlayStation Ninja Saviors Return Of Warrior Ps4
oferte de la
130.93 lei

(2 magazine)
Ninja Saviors Return Of Warrior Ps4 Ninja Saviors Return Of Warrior PS4 este un produs lansat de Playstation la data de 18.09.2019 special pentru fanii PS4 In intoarcerea razboinicilor, jucatorul isi asuma rolul unuia dintre cei cinci ninja cu care il va infrunta pe tiranul Banglar si pe hochmenii sai, cu o varietate de miscari individuale intr-un viitor distopic. Alaturi de doua personaje complet noi, brawler-ul cu arcuri de defilare laterala complet revizuit ofera, de as ...

Descriere - PlayStation Ninja Saviors Return Of Warrior Ps4


Ninja Saviors Return Of Warrior Ps4
Ninja Saviors Return Of Warrior PS4 este un produs lansat de Playstation la data de 18.09.2019 special pentru fanii PS4

In intoarcerea razboinicilor, jucatorul isi asuma rolul unuia dintre cei cinci ninja cu care il va infrunta pe tiranul Banglar si pe hochmenii sai, cu o varietate de miscari individuale intr-un viitor distopic.
Alaturi de doua personaje complet noi, brawler-ul cu arcuri de defilare laterala complet revizuit ofera, de asemenea, fanilor modul de cooperare asteptat cu nerabdare de jucatori si un sistem de clasare online, astfel incat sa va puteti masura impotriva luptatorilor din intreaga lume.

Sa inceapa lupta!

Caracteristici:
  • Cooperare locala cu doi jucatori
  • Clasament online
  • 8 etape
  • 2 personaje noi pentru un total de 5 personaje redabile
  • Grafica imbunatatita si animatii noi la rezolutie inalta
  • Ecran larg 16: 9
  • 3 coloane sonore dintre care sa alegeti: Ninja Warriors Arcade, Ninja Warriors Super NES si Ninja Salvator
Ninja Saviors Return Of Warrior Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlayStation Ninja Saviors Return Of Warrior Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlayStation Ninja Saviors Return Of Warrior Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.