PlayStation Honor And Duty Dday Double Pack Ps4

PlayStation Honor And Duty Dday Double Pack Ps4
oferte de la
85.74 lei

(2 magazine)
Honor And Duty Dday Double Pack Ps4 Honor And Duty DDay Double Pack PS4 este un produs care va fi lansat de Playstation la data de 31.07.2019 special pentru fanii seriilor de jocuri PS4 Honor and Duty: D-Day va fi urmatorul joc in franciza Honor and Duty si va fi destinat in principal pentru VR. Jocul va fi jucat fara VR, dar miscarea si vizuale vor fi focalizate in jurul jucatorilor VR. O decizie pe care am facut-o bazandu-ne pe raspunsul la actualizarea recenta a VR este ...

Descriere - PlayStation Honor And Duty Dday Double Pack Ps4


Honor And Duty Dday Double Pack Ps4
Honor And Duty DDay Double Pack PS4 este un produs care va fi lansat de Playstation la data de 31.07.2019 special pentru fanii seriilor de jocuri PS4

Honor and Duty: D-Day va fi urmatorul joc in franciza Honor and Duty si va fi destinat in principal pentru VR. Jocul va fi jucat fara VR, dar miscarea si vizuale vor fi focalizate in jurul jucatorilor VR.

O decizie pe care am facut-o bazandu-ne pe raspunsul la actualizarea recenta a VR este de a merge cu un joc online numai cu un pachet de expansiune SP. Jocul online va avea roboti in cazul in care nu exista jucatori online si vor fi inlocuiti ca jucatori umani.

Expansiunea SP va avea o campanie mai traditionala in locul unui shooter bazat pe valuri. Co-op este, de asemenea, planificat, dar va fi adaugat ultima data, astfel incat este posibil sa fie nevoie sa vina intr-o actualizare a expansiunii SP.
Sunteti pregatiti pentru ceea ce va urma?

Honor And Duty Dday Double Pack Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlayStation Honor And Duty Dday Double Pack Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlayStation Honor And Duty Dday Double Pack Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.