PlayStation Gang Beasts Ps4

120.41 lei (1 magazin)
Gang Beasts Ps4 Gang Beasts PS4 este un produs lansat de Playstation la data de 06.12.2019 special pentru fanii PS4 Gang Beasts este un joc de petrecere multiplayer prostesc de amuzant, cu personaje suparatoare gelatinoase, secvente brutale de lupte cu slapst si medii periculoase absurde, asezate pe strazile medii ale orasului Beef City. Personalizeaza-ti personajul si lupta-te cu dusmanii locali si online, in modul joc cu corpuri mele sau lupta cu prietenii impo ...

Descriere


PlayStation Gang Beasts Ps4

Gang Beasts Ps4
Gang Beasts PS4 este un produs lansat de Playstation la data de 06.12.2019 special pentru fanii PS4

Gang Beasts este un joc de petrecere multiplayer prostesc de amuzant, cu personaje suparatoare gelatinoase, secvente brutale de lupte cu slapst si medii periculoase absurde, asezate pe strazile medii ale orasului Beef City.
Personalizeaza-ti personajul si lupta-te cu dusmanii locali si online, in modul joc cu corpuri mele sau lupta cu prietenii impotriva bandelor din Beef City in modul joc de gasca.
  • 1-4 jucatori
  • Network Players 2-8 - Jocul complet necesita calitatea de membru PlayStation┬«Plus pentru a accesa multiplayer online
  • 2 GB dimensiune minima de economisire
  • HD Video Output 720p, 1080i, 1080p
Gang Beasts Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlayStation Gang Beasts Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlayStation Gang Beasts Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.