PlayStation Everybodys Golf Ps4

PlayStation Everybodys Golf Ps4
oferte de la
137.18 lei

(2 magazine)
Everybodys Golf Ps4 Everybodys Golf PS4 este un produs care va fi lansat de Playstation la data de 22.05.2019 special pentru fanii seriilor de jocuri PS4 VR Pune mingea pe tee si lanseaz-o perfect spre green in Everybody’s Golf. Controlerul de miscare PlayStation Move sau controlerul fara fir Dualshock 4 tin loc de crosa, asa ca pana si incepatorii se pot juca fara probleme. Castile PS VR iti asigura un camp vizual de 360 de grade, ca sa poti vedea fiecare dintre cele 18 cupe pe ...

Descriere - PlayStation Everybodys Golf Ps4


Everybodys Golf Ps4
Everybodys Golf PS4 este un produs care va fi lansat de Playstation la data de 22.05.2019 special pentru fanii seriilor de jocuri PS4 VR

Pune mingea pe tee si lanseaz-o perfect spre green in Everybody’s Golf. Controlerul de miscare PlayStation Move sau controlerul fara fir Dualshock 4 tin loc de crosa, asa ca pana si incepatorii se pot juca fara probleme. Castile PS VR iti asigura un camp vizual de 360 de grade, ca sa poti vedea fiecare dintre cele 18 cupe pe trei terenuri noi. Tine cont de relief si nu uita sa urmaresti directia vantului.
Ai nevoie de exercitiu?

Poti sa mergi pe terenul de antrenament pentru a-ti cizela loviturile de precizie si pentru a le calibra pe cele de lansare initiala. Daca ai nevoie de ajutor in a-ti pune la punct tehnica de fairway, apeleaza la asistentul virtual personalizabil, care te va indruma cu sfaturi si indicatii. 
Everybodys Golf Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlayStation Everybodys Golf Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlayStation Everybodys Golf Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.