PlayStation Casti Gaming Pdp Lvl50 Wired Stereo Headset Ps4

219.11 lei (1 magazin)
Casti Gaming Pdp Lvl50 Wired Stereo Headset Ps4 Casti Gaming PDP LVL50 Wired Stereo Headset PS4 este un produs lansat de Playstation la data de 01.03.2019 pentru fanii PS4 Calitatea imbunatatita a jocurilor pe care o meritati Ramaneti la varful jocului si comunicati clar cu echipa dvs. cu casca wireless PDP LVL50. Conceput pentru jocuri competitive, dongle PDP wired se conecteaza direct la consola PS4  pentru o configurare simpla si are o gama de 40 de metri. Joaca in ...

Descriere


PlayStation Casti Gaming Pdp Lvl50 Wired Stereo Headset Ps4

Casti Gaming Pdp Lvl50 Wired Stereo Headset Ps4
Casti Gaming PDP LVL50 Wired Stereo Headset PS4 este un produs lansat de Playstation la data de 01.03.2019 pentru fanii PS4

Calitatea imbunatatita a jocurilor pe care o meritati
Ramaneti la varful jocului si comunicati clar cu echipa dvs. cu casca wireless PDP LVL50. Conceput pentru jocuri competitive, dongle PDP wired se conecteaza direct la consola PS4  pentru o configurare simpla si are o gama de 40 de metri. Joaca in varful jocului si anticipeaza urmatoarea miscare a inamicului cu un sunet clar.

Caracteristici
  • Casti wired PDP
  • Confort imbatabil
Cu perne respirabile din plasa din nylon si cu o banda usoara reglabila, aceasta casti va mentine confortabil in timpul sedintelor lungi de joc.

Sunet echilibrat puternic si dinamic
Aceasta casca stereo wired ofera sunet dinamic printr-o pereche de drivere puternice de inalta definitie de 50 mm. Efectuati ajustari ale volumului in zbor cu ajutorul unor comenzi audio convenabile la ureche si cu un cadran mix / joc / chat, care este disponibil numai in versiunea wired PS4.
Quick Flip Mute
Asculta-ti jocurile asa cum trebuie si asigura-te ca comenzile tale sunt primite tare si clar prin microfonul flexibil de anulare a zgomotului. Muteti cu usurinta microfonul cu Quick Flip Mute, intorcand pur si simplu boomul microfonului.

Licentiat oficial de Microsoft de catre PS4
Licentiat oficial, ceea ce inseamna ca a fost supus unor teste dificile pentru a respecta standardele de calitate ale primului partid si va tine pana la mii de ore de joc
Casti Gaming Pdp Lvl50 Wired Stereo Headset Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlayStation Casti Gaming Pdp Lvl50 Wired Stereo Headset Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlayStation Casti Gaming Pdp Lvl50 Wired Stereo Headset Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.