PlayStation Angry Birds The Movie 2 Under Pressure Ps4

Angry Birds The Movie 2 Under Pressure Ps4 Angry Birds The Movie 2 Under Pressure PS4 este un produs lansat de Playstation la data de 06.09.2019 pentru fanii PS4 Angry Birds Movie 2 VR: Under Pressure reuneste pasarile si porcii - precum si realitatea virtuala si cooperarea pentru o experienta distractiva de impartasit cu prietenii si familia. Angry Birds Movie 2 se refera la doua parti opuse care se reunesc pentru a lucra in echipa, iar in cel mai nou joc din lu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


PlayStation Angry Birds The Movie 2 Under Pressure Ps4

Angry Birds The Movie 2 Under Pressure Ps4
Angry Birds The Movie 2 Under Pressure PS4 este un produs lansat de Playstation la data de 06.09.2019 pentru fanii PS4

Angry Birds Movie 2 VR: Under Pressure reuneste pasarile si porcii - precum si realitatea virtuala si cooperarea pentru o experienta distractiva de impartasit cu prietenii si familia.
Angry Birds Movie 2 se refera la doua parti opuse care se reunesc pentru a lucra in echipa, iar in cel mai nou joc din lumea Angry Birds, lucrurile nu stau altfel. Cu toate acestea, cand vine vorba de a face echipa cu porcii, lucrurile pot deveni haotic foarte repede.
Jucatorilor le revine acest haos atunci cand castiga controlul asupra puternicului submarin marin al porcilor.

Under Pressure ia jucatorii in interiorul povestii noului film, in timp ce pasarile si porcii se lupta sa-si lase deoparte diferentele pentru a depasi un dusman comun care este mort, setat la distrugerea insulelor respective. Jucatorii trebuie sa ajute echipajul sa faca calatoria spre Insula Vultur folosind submarinul galben urias al porcilor, si daca pot smulge o comoara scufundata pentru liderul porcului Leonard - bonus!
Un jucator preia rolul de capitan, navigand submarinul galben al porcilor printr-un traseu de obstacole plin de comori plin de comori, in timp ce pana la trei jucatori suplimentari lucreaza la bord pentru a mentine nava in miscare si a oferi orice nava. trebuie sa ramana pe curs. Acesta incepe destul de simplu, dar pe masura ce jucatorii progreseaza, ei vor fi confruntati cu unele situatii de inalta presiune.

Acest joc profita de platforma exclusiva de pe ecranul social al PlayStation VR pentru a permite tuturor celor patru jucatori sa joace in aceeasi camera pentru o experienta coopera cu canapea distractiva, in stil de petrecere. Este o explozie sa te ridici si sa te joci cu cativa prieteni, dar exista si multa adancime pe mana.
Filmul Angry Birds 2: Under Pressure , dezvoltat de XR Games in colaborare cu Rovio si Sony Pictures Virtual Reality, iese la suprafata in vara anului 2019, coincidand cu lansarea filmului The Angry Birds 2. Mai multe informatii vor urma!

Angry Birds The Movie 2 Under Pressure Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlayStation Angry Birds The Movie 2 Under Pressure Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlayStation Angry Birds The Movie 2 Under Pressure Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.