Playmobil Set Figurine 1.2.3 Avion 71159

de la 55.81 lei (4 magazine)
Caracteristici: Urca-te la bord si decoleaza este motto-ul avionului colorat PLAYMOBIL 1.2.3. Pilotul si-a pus ochelarii de protectie si sapca de zbor si se urca in cabina de pilotaj. Incet, avionul inainteaza spre pista, elicea incepe sa se roteasca si avionul prinde viteza. Dupa putin timp, avionul decoleaza si urca tot mai sus pe cer. Cu seturile de joaca PLAYMOBIL 1.2.3, copiii cu varsta de 1,5 ani si mai mari pot decola in marea lume colorata PLAYMOBIL si pot ...

Descriere


Playmobil Set Figurine 1.2.3 Avion 71159

Caracteristici:

  • Urca-te la bord si decoleaza este motto-ul avionului colorat PLAYMOBIL 1.2.3.
  • Pilotul si-a pus ochelarii de protectie si sapca de zbor si se urca in cabina de pilotaj.
  • Incet, avionul inainteaza spre pista, elicea incepe sa se roteasca si avionul prinde viteza.
  • Dupa putin timp, avionul decoleaza si urca tot mai sus pe cer.
  • Cu seturile de joaca PLAYMOBIL 1.2.3, copiii cu varsta de 1,5 ani si mai mari pot decola in marea lume colorata PLAYMOBIL si pot experimenta primele lor jocuri de rol.
  • Cele trei niveluri de invatare care se construiesc unul pe celalalt promoveaza abilitatile motorii fine, creativitatea, dezvoltarea limbajului, intelegerea cognitiva si abilitatile sociale.

Setul include: 1 pilot si 1 avion.

Numar piese: 2

Varsta recomandata: 18 luni +

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Playmobil Set Figurine 1.2.3 Avion 71159 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Playmobil Set Figurine 1.2.3 Avion 71159 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.