Playmobil SALON DE INFRUMUSETE PENTRU SIRENE 70096

Cele mai frumoase accesorii pentru moda din oceane le poti gasi doar la cel mai cool Salon de infrumusetare pentru sirene de la PLAYMOBIL. Care coafura i se potriveste mai bine sirenei? Accesoriul cel mai de efect este pandativul caruia ii poti schimba perla din el, cu una din cele 3 modele din cutia cochilie. Chiar si fetitele port purta colierul. Sirena este invitata in aceasta seara la un bal in golful sirenelor si trebuie sa arate foarte bine, dar sa aiba grija sa nu intarzie. Cole ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Playmobil SALON DE INFRUMUSETE PENTRU SIRENE 70096

Cele mai frumoase accesorii pentru moda din oceane le poti gasi doar la cel mai cool Salon de infrumusetare pentru sirene de la PLAYMOBIL. Care coafura i se potriveste mai bine sirenei? Accesoriul cel mai de efect este pandativul caruia ii poti schimba perla din el, cu una din cele 3 modele din cutia cochilie. Chiar si fetitele port purta colierul. Sirena este invitata in aceasta seara la un bal in golful sirenelor si trebuie sa arate foarte bine, dar sa aiba grija sa nu intarzie. Colecteaza toate perlele magice inainte ca Regele marii sa le fure! Setul poate fi combinat cu Golful sirenelor si cupola luminata (70094). Setul include o figurina, o oglinda, bijuterii si multe alte accesorii. Varsta recomandata 4 ani+.Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Playmobil SALON DE INFRUMUSETE PENTRU SIRENE 70096 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Playmobil SALON DE INFRUMUSETE PENTRU SIRENE 70096 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.