Playmobil Centru comercial

In centrul comercial se regasesc 3 magazine care pot fi amplasate oriunde fara a fi conectate permanent: un magazin de moda, magazin de animale de companie si magazin de produse sportive. O multime de haine si accesorii stilate si o gama larga de articole sportive excelente, precum si de animale de companie mici si de hrana pentru animale de companie. O rampa pentru carucioare si scaune cu rotile duce la fiecare magazin. Buticul de moda: hainele sunt asezate in doua parti, pe umerase ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Playmobil Centru comercial

In centrul comercial se regasesc 3 magazine care pot fi amplasate oriunde fara a fi conectate permanent: un magazin de moda, magazin de animale de companie si magazin de produse sportive. O multime de haine si accesorii stilate si o gama larga de articole sportive excelente, precum si de animale de companie mici si de hrana pentru animale de companie.
O rampa pentru carucioare si scaune cu rotile duce la fiecare magazin.
Buticul de moda: hainele sunt asezate in doua parti, pe umerase sau sunt purtate de manechin.
Fustele pot fi drapate pe masa. Exista o camera de schimbare cu o oglinda in spatele usii balansoare. Exista noua costume Si fuste din doua parti care se pot schimba si pot fi combinate cu diferite genti de mana.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Playmobil Centru comercial de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Playmobil Centru comercial sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.