Platinet PM1075 Albastru (43676)

82.00 lei
(1 magazin)
Set pentru a activa: manșon de protecție împotriva luminii pe brațul dedicat smartphone-uri + de înaltă calitate sport pentru căștile Bluetooth. manșon de protecție Lumina pe brațul dedicat smartphone-uri în diagonală 5 „design subțire și ușor. Acesta oferă echipamente de protecție bună în timpul sport cum ar fi alergarea sau mersul cu bicicleta. Velcro de fixare, elastic neopren materiale și o ajustare a largă gama asigură cel mai înalt confort. reflectorizan ...

Descriere


Platinet PM1075 Albastru (43676)

Set pentru a activa: manșon de protecție împotriva luminii pe brațul dedicat smartphone-uri + de înaltă calitate sport pentru căștile Bluetooth. manșon de protecție Lumina pe brațul dedicat smartphone-uri în diagonală 5 „design subțire și ușor. Acesta oferă echipamente de protecție bună în timpul sport cum ar fi alergarea sau mersul cu bicicleta. Velcro de fixare, elastic neopren materiale și o ajustare a largă gama asigură cel mai înalt confort. reflectorizante materialul îmbunătățește vizibilitatea după lăsarea întunericului. husă, de asemenea, are un buzunar special pentru chei. disponibilă în negru, albastru, roșu, verde și gri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Platinet PM1075 Albastru (43676) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Platinet PM1075 Albastru (43676) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.