Platinet PLYMSD32GPCR

de la 35.19 lei
(2 magazine)
Setul 4 in 1 pentru tablete, smartphone-uri, telefoane mobile, PC-uri, camere digitale si alte dispozitive cu porturi USB, microUSB, SD sau microSD. Transferati datele direct prin intermediul portului microUSB sau al cardului USB micoSD.Slotul de card MicroSD, care este un mediu de stocare, a fost ascuns la sfarsitul USB-ului. Prin aceasta adaptorul castiga functia suplimentara Plug & Play USB pendrive.Specificatii tehnice:Capacitate: 32 GBClasa viteza: 10Adaptor pentru carduri Secure ...

Descriere


Platinet PLYMSD32GPCR

Setul 4 in 1 pentru tablete, smartphone-uri, telefoane mobile, PC-uri, camere digitale si alte dispozitive cu porturi USB, microUSB, SD sau microSD. Transferati datele direct prin intermediul portului microUSB sau al cardului USB micoSD.

Slotul de card MicroSD, care este un mediu de stocare, a fost ascuns la sfarsitul USB-ului. Prin aceasta adaptorul castiga functia suplimentara Plug & Play USB pendrive.

Specificatii tehnice:

Capacitate: 32 GB
Clasa viteza: 10
Adaptor pentru carduri Secure Digital
Cititor de carduri de memorie MicroSD
Porturi: USB, microUSB.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Platinet PLYMSD32GPCR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Platinet PLYMSD32GPCR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.