Plantronics Voyager 4220 UC

de la 518.99 lei
(3 magazine)
Plantronics Voyager 4220 UC Stereo sunt casti pentru convorbiri profesionale cu conexiune bluetooth de mare putere pana la 30m distanta, indicator luminos Busy Light, difuzoare de calitate 32mm si 2 microfoane cu reducerea zgomotului activ (ANC). Se foloseste cu telefonul mobil sau PC-ul pentru convorbiri prin internet. Include adaptor bluetooth Clasa 1 - Plantronics BT600 USB-A Link pentru conexiuni intre PC si casca, raza de actiune pana la 30metri. Busy Light - Indicator lum ...

Descriere


Plantronics Voyager 4220 UC

Plantronics Voyager 4220 UC Stereo sunt casti pentru convorbiri profesionale cu conexiune bluetooth de mare putere pana la 30m distanta, indicator luminos Busy Light, difuzoare de calitate 32mm si 2 microfoane cu reducerea zgomotului activ (ANC). Se foloseste cu telefonul mobil sau PC-ul pentru convorbiri prin internet.

  • Include adaptor bluetooth Clasa 1 - Plantronics BT600 USB-A Link pentru conexiuni intre PC si casca, raza de actiune pana la 30metri.
  • Busy Light - Indicator luminos se schimba in rosu, avertizeaza colegii cand vorbesti la telefon si te fereste de intreruperea convorbirii. Poate fi activat manual si cand doresti sa nu fi deranjat.
  • SoundGuard DIGITAL - Reglaj de sunet pentru confort si limitare acustica pentru sunete de peste 118 dBA
  • Certificat pentru Skype for Business, Cisco, Avaya si altele

 

 

 

 

Dual POINT: 2 telefoane sau dispozitive audio vor functiona in permanenta, simultan, in timp real, in orice moment!

a) Se pot conecta 2 telefoane si pot fi preluate apeluri de pe ambele telefoane, daca primiti un apel pe telefonul 2 in timp ce vorbiti pe telefonul 1, veti fi avertizat in casca, astfel puteti comuta intre cele 2 telefoane.
b) Se pot conecta 1 telefon + 1 player audio-video, astfel puteti asculta muzica pe player, iar daca primiti un apel telefonic, veti fi avertizat in casca si puteti comuta automat pe telefon pentru a prelua convorbirea.
c) Se pot conecta 1 telefon + 1 PC, astfel puteti asculta muzica sau purta convorbiri prin internet folosind PC-ul, iar daca primiti un apel pe telefon, veti fi avertizat in casca si puteti comuta automat pe telefon pentru a prelua convorbirea.


 

  • Link spre site-ul producatorului, Plantronics Voyager 4220 UC

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Plantronics Voyager 4220 UC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Plantronics Voyager 4220 UC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.