Plantronics RIG 300HC

231,99 lei (1 magazin)
Descriere Plantronics RIG 300HC Maximizează-ti performanta cu setul cu cască RIG 300HC, conceput pentru Nintendo Switch. Tehnologia SoundGuard vă protejează de vârfurile audio, în timp ce ecarup-urile ventilate si un cadru usor oferă o potrivire confortabilă si ultra-stabilă. TEHNOLOGIE DE SIGURANȚĂ ACUSTICĂ SOUNDGUARD Driverele de înaltă fidelitate de 40 mm creează o experientă audio imersivă, în tim ...

Descriere


Plantronics RIG 300HC

Descriere Plantronics RIG 300HC

Maximizează-ti performanta cu setul cu cască RIG 300HC, conceput pentru Nintendo Switch. Tehnologia SoundGuard vă protejează de vârfurile audio, în timp ce ecarup-urile ventilate si un cadru usor oferă o potrivire confortabilă si ultra-stabilă.

TEHNOLOGIE DE SIGURANȚĂ ACUSTICĂ SOUNDGUARD

Driverele de înaltă fidelitate de 40 mm creează o experientă audio imersivă, în timp ce tehnologia de sigurantă acustică SoundGuard elimină vârfurile neasteptate ale volumului, protejând auzul si tinându-vă concentrat pe ceea ce contează cel mai mult – câstigarea.

 

JOACĂ MAI MULT. JOACĂ MAI BINE.

Un cadru usor proiectat, usor, asigură o potrivire confortabilă, ultra-stabilă în timpul sedintelor lungi de joc, în timp ce garniturile aerisite, deasupra urechii vă mentin răcorosi.

Earcup aerisit

Deschideti design-ul pentru o montare mai respirabilă si mai confortabilă 

De înaltă fidelitate audio

Driverele de înaltă fidelitate de 40 mm oferă un sunet clar si puternic

Microfon de anulare a zgomotului

Microfonul de anulare a zgomotului reduce zgomotul de fundal

Controale de volum inline

Reglati audio fără a utiliza meniurile consolei

CONTROALE UȘOARE

Cu RIG 300HC, puterea de a gestiona sunetul jocului este la îndemână. Controalele în linie vă permit să reglati precis volumul principal fără a fi necesar să vă întrerupeti jocul cu meniurile sistemului. Și controlul usor accesibil, in-mic-mic, asigură coechipierii tăi niciodată distrus de conversatiile tale.

 
Tehnologiefara fir
TipOver the ear
SunetStereo
Conectivitate3.5 mm jack

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Plantronics RIG 300HC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Plantronics RIG 300HC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.