Plantronics Casca Call Center EncorePro HW520-89434-02

de la 491.00 lei
(6 magazine)
Plantronics EncorePro Seria 500 este noua generatie de casti pentru centre si birouri de servicii pentru clienti , concepute pentru viitor.Plantronics EncorePro 510 este urmatoarea generatie de casti populare, duo.-Functie de anulare a zgomotului de fundal pentru apeluri mai clare si o fiabilitate sporita.-Microfon flexibil, cu ghidaje de pozitionare vizuale pentru conversatii mai clare, perne moi pentru urechi, si materiale durabile, dar usoare.-Tehnologie: Cu fir.-Conectare: USB. ...

Descriere - Plantronics Casca Call Center EncorePro HW520-89434-02


Plantronics EncorePro Seria 500 este noua generatie de casti pentru centre si birouri de servicii pentru clienti , concepute pentru viitor.Plantronics EncorePro 510 este urmatoarea generatie de casti populare, duo.-Functie de anulare a zgomotului de fundal pentru apeluri mai clare si o fiabilitate sporita.-Microfon flexibil, cu ghidaje de pozitionare vizuale pentru conversatii mai clare, perne moi pentru urechi, si materiale durabile, dar usoare.-Tehnologie: Cu fir.-Conectare: USB.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Plantronics Casca Call Center EncorePro HW520-89434-02 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Plantronics Casca Call Center EncorePro HW520-89434-02 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.