PlantExtrakt Tinctura de echinacea - echinacea tm 50ml

de la 16.96 lei
(3 magazine)
Compoziție: Extract vegetal concentrat Fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane Raport de extracţie: 950g parte aeriană (herba) înflorită proaspătă de Echinacea pallida din cultură ecologică / 1 litru tinctură Conţine alcool etilic de cereale 55% vol. Speciile genului ECHINACEA cresc spontan în estul SUA . Cele 3 specii utilizate ca plante medicinale au fost aclimatizate şi introduse în cultură în multe locuri din lume. La noi în ţară nu au fost cunoscute ca ...

Descriere


PlantExtrakt Tinctura de echinacea - echinacea tm 50ml

Compoziție:

Extract vegetal concentrat

Fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane

Raport de extracţie: 950g parte aeriană (herba) înflorită proaspătă de Echinacea pallida din cultură ecologică / 1 litru tinctură

Conţine alcool etilic de cereale 55% vol.

Speciile genului ECHINACEA cresc spontan în estul SUA . Cele 3 specii utilizate ca plante medicinale au fost aclimatizate şi introduse în cultură în multe locuri din lume. La noi în ţară nu au fost cunoscute ca plante medicinale până în anii ’90. Primele culturi mari de Echinacea purpurea, Echinacea pallida şi Echinacea angustifolia au fost realizate de către Laboratoarele Plantextrakt la începutul anilor ’90.

Recomandări principale:

Sistem imunitar: Îmbunătăţeşte rezistenţa organismului în perioade cu risc crescut de îmbolnăvire.

Aparat respirator: Ajută la ameliorarea simptomelor din infecţii ale tractului respirator. Grăbeşte recuperarea în convalescenţă.

Mod de administrare: câte 30-40 de picături de 3 ori pe zi, diluate în puţină apă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlantExtrakt Tinctura de echinacea - echinacea tm 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlantExtrakt Tinctura de echinacea - echinacea tm 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.