PlantExtrakt Imunogrip junior 135 ml

de la 27.91 lei (7 magazine)
Imunogrip junior sirop, Plantextrakt, 135 ml Imunogrip junior - este un sirop ce stimuleaza imunitatea la copii, reduce incidenta infectiilor gripale si a altor infectii respiratorii, aduce un aport de vitamine, minerale si oligoelemente esentiale din surse naturale, are un gust placut de sirop natural de fructe, este bine tolerat de organism, usor de administrat si are efect imediat. Prin prelucrare in stare proaspata si extractie la rece (metoda de fabricatie Plantextrakt) se pastre ...

Descriere


PlantExtrakt Imunogrip junior 135 ml

Imunogrip junior sirop, Plantextrakt, 135 ml Imunogrip junior - este un sirop ce stimuleaza imunitatea la copii, reduce incidenta infectiilor gripale si a altor infectii respiratorii, aduce un aport de vitamine, minerale si oligoelemente esentiale din surse naturale, are un gust placut de sirop natural de fructe, este bine tolerat de organism, usor de administrat si are efect imediat. Prin prelucrare in stare proaspata si extractie la rece (metoda de fabricatie Plantextrakt) se pastreaza nealterat fitocomplexul responsabil de actiunea terapeutica. Recomandari: pentru cresterea rezistentei organismului: in perioade cu risc crescut de aparitie a infectiilor gripale si a altor infectii respiratorii (cea mai buna protectie o ofera administrarea cu cel putin o luna inainte de expunere la virusul gripal, astfel incat raspunsul imunitar sa fie asigurat -septembrie – octombrie; februarie – martie) in caz de infectii gripale si alte infectii respiratorii in convalescenta in stari cu imunitate scazuta pentru cresterea armonioasa a copilului - cure de intretinere (indicat in special in perioada de trecere de la iarna la primavara cand organismul este slabit). Atentionare: nu se administreaza concomitent cu vaccinarile (se va administra dupa 4-6 saptamani de la efectuarea vaccinului). 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlantExtrakt Imunogrip junior 135 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlantExtrakt Imunogrip junior 135 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.