PlantExtrakt Extract din Muguri de Catina alba 50 ml

30.63 lei (1 magazin)
Extract din Muguri de Calba, Plantextrakt, 50 ml Extract din muguri de catina alba - actioneaza la nivelul sistemului imunitar si al sistemului nervos. Extractul gemoterapic este obtinut din muguri proaspeti de Catina alba (Hippophae rhamnoides), prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Planta recoltata ecologic. Certificare ecologica EcoInspect Ro-008. Recomandari principale: sistem imunitar: creste rezistenta organismului, scade durata convalescentei, stimuleaz ...

Descriere


PlantExtrakt Extract din Muguri de Catina alba 50 ml

Extract din Muguri de Calba, Plantextrakt, 50 ml Extract din muguri de catina alba - actioneaza la nivelul sistemului imunitar si al sistemului nervos. Extractul gemoterapic este obtinut din muguri proaspeti de Catina alba (Hippophae rhamnoides), prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Planta recoltata ecologic. Certificare ecologica EcoInspect Ro-008. Recomandari principale: sistem imunitar: creste rezistenta organismului, scade durata convalescentei, stimuleaza pofta de mancare. ajuta la ameliorarea simptomelor din infectii ale tractului respirator. alte beneficii: tonic al sistemului nervos, revigorant dupa stari de suprasolicitare fizica si psihica.

Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice: in anemie, la copii, cu Extract din muguri de Catina rosie - Tamarix gallica MG=D1 si Extract din muguri de Brad - Abies pectinata MG=D1; in anemie, la adulti, cu Extract din muguri de Catina rosie - Tamarix gallica MG=D1 si Extract din muguri de Alun - Corylus avellana MG=D1; pentru stimularea poftei de mancare, cu Extract din muguri de Porumbar - Prunus spinosa MG=D1; ca revigorant dupa stari de suprasolicitare fizica si psihica, cu Extract din muguri de Porumbar - Prunus spinosa MG=D1si Extract din muguri de Stejar - Quercus pedunculata MG=D1; ca tonic al sistemului nervos, cu Extract din seminte de Mesteacan - Betula verrucosa semi MG=D1si/ sau Extract din muguri de Mar - Malus sylvestris MG=D1; pentru ameliorarea simptomelor din infectii ale tractului respirator, cu Extract din mladite de Maces - Rosa canina MG=D1 si Extract din muguri de Arin negru - Alnus glutinosa MG=D1. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlantExtrakt Extract din Muguri de Catina alba 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlantExtrakt Extract din Muguri de Catina alba 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.