Planeta Organica Gel de Dus Skin Supergood cu Fructul Pasiunii si Seminte de Busuioc, 250 ml

Gel de Dus Skin Supergood cu Fructul Pasiunii si Seminte de Busuioc Planeta Organica, 250 ml:  gel de dus cu extract organic de castravete si seminte de busuioc ce are rolul de a rasfata simturile. Acesta contine o combinatie unica de vitamine si energie, pentru vitalitate pe tot parcursul zilei. Extractul de fructul pasiunii este bogat in antioxidanti si ofera pielii vitamine. Semintele de busuioc sunt un ingredient unic prin continutul sau bogat in minerale si antioxidanti, Vi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Planeta Organica Gel de Dus Skin Supergood cu Fructul Pasiunii si Seminte de Busuioc, 250 ml

Gel de Dus Skin Supergood cu Fructul Pasiunii si Seminte de Busuioc Planeta Organica, 250 mlgel de dus cu extract organic de castravete si seminte de busuioc ce are rolul de a rasfata simturile. Acesta contine o combinatie unica de vitamine si energie, pentru vitalitate pe tot parcursul zilei. Extractul de fructul pasiunii este bogat in antioxidanti si ofera pielii vitamine. Semintele de busuioc sunt un ingredient unic prin continutul sau bogat in minerale si antioxidanti, Vitaminele A, K, B ce tonifiaza pielea.
IngredienteGlycerin, Decyl Glucoside, Aqua, Ocimum Basilicum Seed, Passiflora Incarnata Extract, Xanthan Gum, Citrus Aurantifolia Peel Oil, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 19140, CI 15985, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Cantitate250 ml.
BrandPlaneta Organica

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Planeta Organica Gel de Dus Skin Supergood cu Fructul Pasiunii si Seminte de Busuioc, 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Planeta Organica Gel de Dus Skin Supergood cu Fructul Pasiunii si Seminte de Busuioc, 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.