Picard&Wielputz LIGATO Set tacamuri inox placat cu argint AG 90 - 12 persoane (72 piese )

Picard&Wielputz LIGATO Set tacamuri inox  placat cu argint AG 90 - 12 persoane   (72 piese )
10,203.90 lei
(1 magazin)
Tacamurile Ligato sunt placate cu ARGINT Standard 90 Picard & WielputzPentru cei mai rafinati si exclusivisti clienti; producatorul german PICARD & WIELPUTZ ofera gamele de lux de tacamuri din inox placate cu Argint.Seturile placate cu argint poarta pe spatele fiecarei linguri si furculite marcajul care certifica faptul ca produsele PICARD & WIELPUTZ intrunesc cerintele Standardului International 90*. ...

Descriere - Picard&Wielputz LIGATO Set tacamuri inox placat cu argint AG 90 - 12 persoane (72 piese )


Tacamurile Ligato sunt placate cu ARGINT Standard 90 Picard & WielputzPentru cei mai rafinati si exclusivisti clienti; producatorul german PICARD & WIELPUTZ ofera gamele de lux de tacamuri din inox placate cu Argint.Seturile placate cu argint poarta pe spatele fiecarei linguri si furculite marcajul care certifica faptul ca produsele PICARD & WIELPUTZ intrunesc cerintele Standardului International 90*.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Picard&Wielputz LIGATO Set tacamuri inox placat cu argint AG 90 - 12 persoane (72 piese ) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Picard&Wielputz LIGATO Set tacamuri inox placat cu argint AG 90 - 12 persoane (72 piese ) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.