Phyto Color culoare par fără amoniac culoare 6 Dark Blonde

Descriere Phyto Color Caracteristici Obțineți o culoare vibrantă și strălucitoare a părului, cu Phyto Color! Experții Phyto în colorare, creează prima vopsea permanentă cu până la 74% pigmenți botanici, fără amoniac. Formula este îmbogățită cu un amestec de pigmenți botanici originali, obținuți din 5 plante producătoare de coloranți, selectate pentru puterea lor superioară de pigmentare. Concentrația ridicat ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Phyto Color culoare par fără amoniac culoare 6 Dark Blonde

Descriere Phyto Color
Caracteristici

Obțineți o culoare vibrantă și strălucitoare a părului, cu Phyto Color! Experții Phyto în colorare, creează prima vopsea permanentă cu până la 74% pigmenți botanici, fără amoniac.

Formula este îmbogățită cu un amestec de pigmenți botanici originali, obținuți din 5 plante producătoare de coloranți, selectate pentru puterea lor superioară de pigmentare. Concentrația ridicată a acestora asigură o culoare intensă, naturală și strălucitoare.

Caracteristici

  • asigură o culoare intensă și radiantă
  • acțiune blândă asupra scalpului
  • hrănește părul
  • culoare vibrantă de lungă durată
  • amestec unic de pigmenți botanici
  • acoperă 100% firele albe de la prima aplicare

Ingrediente

  • ulei de monoï și jojoba – uleiuri 100% botanice, oferă părului strălucire
  • extract de scoarță de jujube – ameliorează senzația de disconfort
  • epaline – proprietăți anti-iritante, care învelesc scalpul într-un film protector
  • fără amoniac

Aplicare
Se aplică pe părul uscat.

Pentru părul care nu a fost niciodată tratat prin culoare în trecut – aplicați amestecul de produs la rădăcini și pieptănați restul produsului prin păr până la vârfuri. Lăsați să acționeze timp de 30 de minute.

Pentru părul deja vopsit, când culoarea naturală apare la rădăcini – aplicați amestecul de produs la rădăcini și lăsați să acționeze timp de 20 de minute. Apoi, pieptănați restul produsului prin păr și lăsați să acționeze timp de 10 minute.

După aplicare, clătiți bine cu apă caldă.

Pentru persoanele cu reacții alergice este recomandat să se efectueze un test de sensibilitate a pielii cu 48 de ore înainte de utilizarea produsului.

Tipuri de părtoate tipurile de păr
UtilizareVopsirea părului la domiciliu
Culoareblond

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Phyto Color culoare par fără amoniac culoare 6 Dark Blonde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Phyto Color culoare par fără amoniac culoare 6 Dark Blonde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.