Phottix Premio - umbrela reflexie 85cm Silver/Black + diffuser

399.99 lei (1 magazin)
Phottix este mandra sa anunte noua sa serie de umbrele parabolice Phottix Premio, care vine cu imbunatatiri inovatoare. Umbrela are o constructie de inalta calitate, cu spite din fibra de sticla, pentru reflexie clara si durabilitate sporita, care se va ridica la rigorile lucrarilor de locatie, precum si in studio.Mecanismul de blocare a fost complet reproiectat, facandu-l mai puternic si mai usor de utilizat. Dupa multa cercetare si testare, seria Premio a fost creata ca o umbrela mai ...

Descriere


Phottix Premio - umbrela reflexie 85cm Silver/Black + diffuser

Phottix este mandra sa anunte noua sa serie de umbrele parabolice Phottix Premio, care vine cu imbunatatiri inovatoare. Umbrela are o constructie de inalta calitate, cu spite din fibra de sticla, pentru reflexie clara si durabilitate sporita, care se va ridica la rigorile lucrarilor de locatie, precum si in studio.Mecanismul de blocare a fost complet reproiectat, facandu-l mai puternic si mai usor de utilizat. Dupa multa cercetare si testare, seria Premio a fost creata ca o umbrela mai adanca, cu o mai mare flexibilitate - adaptata fluxului de lucru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Phottix Premio - umbrela reflexie 85cm Silver/Black + diffuser de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Phottix Premio - umbrela reflexie 85cm Silver/Black + diffuser sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.