Phottix Cort fotografie de produs sau macro 40cm x 40 cm x 40cm + 2 x Lampa Fluorescenta cu lumina continua

379.99 lei (1 magazin)
-include husa si fundaluri :alb, rosu, albastru, negru -fundalurile au o fata mata si una catifelata -cortul poate fi iluminat de sus, jos, fata, spate, stanga, dreapta. -are panou frontal detasabil (prins cu arici) , prevazut cu fereastra prin care se poate introduce obiectivul aparatului , pentru a fotografia produsul din cort. -usor de strans , deci usor portabil. ...

Descriere


Phottix Cort fotografie de produs sau macro 40cm x 40 cm x 40cm + 2 x Lampa Fluorescenta cu lumina continua

-include husa si fundaluri :alb, rosu, albastru, negru -fundalurile au o fata mata si una catifelata -cortul poate fi iluminat de sus, jos, fata, spate, stanga, dreapta. -are panou frontal detasabil (prins cu arici) , prevazut cu fereastra prin care se poate introduce obiectivul aparatului , pentru a fotografia produsul din cort. -usor de strans , deci usor portabil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Phottix Cort fotografie de produs sau macro 40cm x 40 cm x 40cm + 2 x Lampa Fluorescenta cu lumina continua de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Phottix Cort fotografie de produs sau macro 40cm x 40 cm x 40cm + 2 x Lampa Fluorescenta cu lumina continua sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.