Philips TAA4205BK/00

de la 239.90 lei (5 magazine)
Descriere produs   Antrenează-te mai inteligent. Pe orice vreme.   Obţine maximul de antrenamentul tău cu aceste căşti sport rezistente la apă. Monitorul cardiac te ajută să găseşti intensitatea potrivită, iar sunetul energizant te motivează să continui. Îţi poţi urmări progresul în aplicaţia Philips Headphones.     Antrenează-te mai inteligent. Monitor cardiac încorporat. Monitorizeaz ...

Descriere


Philips TAA4205BK/00

Descriere produs

 

Antrenează-te mai inteligent. Pe orice vreme.
 
Obţine maximul de antrenamentul tău cu aceste căşti sport rezistente la apă. Monitorul cardiac te ajută să găseşti intensitatea potrivită, iar sunetul energizant te motivează să continui. Îţi poţi urmări progresul în aplicaţia Philips Headphones.
 
 
Antrenează-te mai inteligent. Monitor cardiac încorporat.
Monitorizează-ţi pulsul cu monitorul încorporat. Un senzor din elementul auricular îţi monitorizează pulsul cu precizie. Vei şti când să măreşti ritmul şi când să te odihneşti. Compatibil cu aplicaţiile deschise de monitorizare a condiţiei fizice, precum Strava şi Runkeeper, şi cu aplicaţia Philips Headphones.
 
Sunet energizant. 6 ore de redare cu monitorizarea pulsului.
Aleargă mai repede. Sari mai sus. Loveşte mai tare. Beneficiezi de sunet clar, bas energic şi 6 ore de redare, chiar şi atunci când îţi monitorizezi pulsul. O singură încărcare durează 2 ore prin USB-C, iar o încărcare rapidă de 15 minute îţi oferă încă o oră de redare.
 
 
Fixarea pe care o doreşti. Suporturi pentru urechi şi vârfuri cu aripioară incluse.
Alege vârfurile flexibile cu aripioară din silicon, care se fixează în siguranţă sub lobul urechii. Sau optează pentru suporturile pentru urechi care stau confortabil peste ureche. O selecţie de capace auriculare îţi permit să obţii etanşarea intraauriculară perfectă.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Philips TAA4205BK/00 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Philips TAA4205BK/00 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.