Philips SatinShave Prestige BRL160/00

de la 159.99 lei
(13 magazine)
Mânerul în formă de S te ajută să controlezi aparatul pe toată suprafața corpului. Cel mai lat capăt cu discuri ceramice epilează aproape de piele, pentru a prinde chiar și firele subțiri, pentru rezultate rapide și de durată. Utilizare uscată sau umedă cu 1 accesoriu. Descriere Mâner în formă de S pentru manevrare uşoară pe toate zonele corpului. Mânerul ergonomic este uşor de ţinut şi manevrat pentru control maxim şi acoperir ...

Descriere


Philips SatinShave Prestige BRL160/00

Mânerul în formă de S te ajută să controlezi aparatul pe toată suprafața corpului.

Cel mai lat capăt cu discuri ceramice epilează aproape de piele, pentru a prinde chiar și firele subțiri, pentru rezultate rapide și de durată.

Utilizare uscată sau umedă cu 1 accesoriu.

Descriere

Mâner în formă de S pentru manevrare uşoară pe toate zonele corpului. Mânerul ergonomic este uşor de ţinut şi manevrat pentru control maxim şi acoperire optimă a tuturor zonelor corpului.

Cap de epilare din material ceramic unic, pentru control mai bun. Capul de epilare este unic deoarece este fabricat dintr-un material ceramic dur, care prinde ferm firele de păr. Nici măcar firele subţiri nu vor aluneca.

Capete pentru îngrijire corporală, pentru soluţii personalizate şi convenabile. Capetele pentru îngrijire personală vor aduce soluţii mai personalizate şi convenabile rutinei ei individuale de îndepărtare a părului şi mai departe.

Ultilizare umedă şi uscată. Pentru utilizare delicată şi comodă la duş sau în cadă, cu mâner anti-alunecare, pentru utilizare optimă umedă sau uscată.

Cap de epilare extralat. Capul de epilare extralat acoperă o zonă mai mare cu fiecare mişcare, pentru îndepărtarea mai rapidă a părului.

Include accesoriu pentru masaj. Accesoriul pentru masaj atenuează senzaţia de epilare.

Lumina unică te ajută să nu ratezi firele subţiri. Lumina unică te ajută să nu ratezi firele subţiri, pentru rezultate de epilare optime pe toate zonele corpului.

Sistem de epilare patentat. Toate epilatoarele noastre Philips au un sistem unic prin care lamele ridică şi adună firele de păr orizontale, le ghidează către punctul de tragere, le prind ferm şi apoi le smulg. În combinaţie cu discurile ceramice unice, epilează mai fin, pentru rezultate optime şi mai multă delicateţe.

Foloseşte întotdeauna la un unghi de 90 grade pentru performanţă optimă. Philips Satinelle îţi va oferi întotdeauna performanţă optimă atunci când este utilizat la un unghi de 90 grade.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Philips SatinShave Prestige BRL160/00 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Philips SatinShave Prestige BRL160/00 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.