Philips QP210/50

de la 53.99 lei
(12 magazine)
OneBlade pt. a tunde, tăia & bărbieri orice lungime de păr Conceput pentru a tăia părul, nu pielea 1 lamă înlocuibilă se potriveşte pe mânerele OneBlade(Pro) durează până la 4 luni* Pachet de 1 Lame înlocuibile în fiecare pachet: 1Se potriveşte tipurilor de produs: OneBlade (QP25xx), OneBlade Pro (QP65xx) Tehnologie OneBlade unică Philips OneBlade este un aparat electric nou şi revoluţionar de îngrijire pentru bărbaţi care poartă stiluri faciale şi îş ...

Descriere


Philips QP210/50

OneBlade pt. a tunde, tăia & bărbieri orice lungime de păr

Conceput pentru a tăia părul, nu pielea

  • 1 lamă înlocuibilă
  • se potriveşte pe mânerele OneBlade(Pro)
  • durează până la 4 luni*
  • Pachet de 1
Lame înlocuibile în fiecare pachet: 1
Se potriveşte tipurilor de produs: OneBlade (QP25xx), OneBlade Pro (QP65xx)

Tehnologie OneBlade unică

Philips OneBlade este un aparat electric nou şi revoluţionar de îngrijire pentru bărbaţi care poartă stiluri faciale şi îşi lasă barbă. OneBlade este conceput pentru a tunde, a tăia şi a bărbieri părul de orice lungime. Tehnologia unică de bărbierire OneBlade dispune de un aparat de tăiere cu mişcări rapide (200 pe secundă) şi un sistem dublu de protecţie, oferindu-ţi un bărbierit eficient şi confortabil pentru firele de păr mai lungi. OneBlade nu bărbiereşte prea aproape, astfel încât pielea ta să fie protejată.

OneBlade durabil

Lamele sunt concepute pentru a oferi performanţă de lungă durată. Pentru performanţa ideală, va trebui să înlocuieşti lama doar o dată la 4 luni*. Este uşor de înlocuit, fără complicaţii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Philips QP210/50 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Philips QP210/50 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.