Philips EP1222/0 Rosu

Datorită afişajului tactil intuitiv 2 băuturi Sistem clasic de spumare a laptelui Roşu Afişaj tactil Spumă delicioasă de lapte graţie sistemului clasic de spumare a laptelui Sistemul clasic de spumare a laptelui generează abur, permiţându-ţi să pregăteşti uşor o spumă de lapte fină şi cremoasă pentru cappuccino. În plus, cu numai două piese, sistemul clasic de spumare a laptelui este, de asemenea, uşor de curăţat. Până la 5000 de ceşti* f ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Philips EP1222/0 Rosu

Datorită afişajului tactil intuitiv
  • 2 băuturi
  • Sistem clasic de spumare a laptelui
  • Roşu
  • Afişaj tactil
Spumă delicioasă de lapte graţie sistemului clasic de spumare a laptelui

Sistemul clasic de spumare a laptelui generează abur, permiţându-ţi să pregăteşti uşor o spumă de lapte fină şi cremoasă pentru cappuccino. În plus, cu numai două piese, sistemul clasic de spumare a laptelui este, de asemenea, uşor de curăţat.

Până la 5000 de ceşti* fără detartrare graţie AquaClean

Inovaţia noastră brevetată, filtrul de apă AquaClean, garantează că vei profita la maximum de espressorul tău complet automat. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui să-ţi detartrezi aparatul timp de până la 5.000* de ceşti, beneficiind de apă curată şi purificată. După instalarea filtrului AquaClean în espressor, alarma de notificare pentru detartrare se dezactivează automat.

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile

Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

20.000 de ceşti din cea mai bună cafea cu râşniţe ceramice durabile

Râşniţele noastre sunt 100% ceramice: extrem de dure şi de precise, astfel încât să poţi savura cafea aromată proaspătă pentru cel puţin 20.000 de ceşti.

Temperatură, aromă şi spumă perfecte, ceaşcă după ceaşcă**

Sistemul de extragere a aromei realizează inteligent echilibrul optim între temperatura de preparare şi aroma extrasă prin menţinerea temperaturii apei între 90 şi 98 °C, în timp ce reglează debitul de apă, astfel încât să poţi savura cafele delicioase.

Detartrare automată pentru confortul tău

Espressorul este uşor de curăţat şi întreţinut datorită programului automat, care te anunţă când trebuie să detartrezi. Poţi regla frecvenţa acestei proceduri pentru a se potrivi cu duritatea apei de acasă.

De la măcinare fină la grunjoasă cu reglarea râşniţei în 12 trepte

Râşniţele noastre ceramice durabile pot fi reglate în 12 trepte pentru a transforma boabele de cafea în orice doreşti, de la pudră ultrafină la măcinare grunjoasă.

Componente lavabile în maşină pentru comoditate

Pentru confortul tău, poţi spăla sistemul de lapte LatteGo (sau sistemul clasic de spumare a laptelui), tava de scurgere şi recipientul pentru cafea măcinată în maşina de spălat vase. Aceasta va economisi timp şi va asigura o curăţare igienică.

Ajustează intensitatea aromei şi cantitatea cu My Coffee Choice

Ajustează intensitatea aromei şi cantitatea de băutură folosind meniul My Coffee Choice. Alege cu uşurinţă din trei setări diferite pentru a se potrivi preferinţelor tale.

 

Detalii:

Băuturi: Espresso, Apă fierbinte, Cafea,

Opţiune de cafea măcinată: Da

Două ceşti: Da

Incluse: Lingură de măsurare, Bandă de testare a durităţii apei, Tub de lubrifiere,

Setarea ECO: Da

Etichetă energetică: A

Consum de energie la fierbere: 1500 W

Setări de măcinare: 12

Control al aromei înainte de preparare: Da

Setări de temperatură: 3

Unitate de preparare detaşabilă: Da

Detartrare asistată: Da

AquaClean: Da

Capacitate carafă pentru lapte: X, L

Capacitate recipient pentru reziduuri: 12 portii

Frecvenţă: 50 Hz

Înălţime max. ceaşcă: 150 mm

Tensiune: 230V

Culoare: Rosu

Lungime cablu: 100 cm

Dimensiuni produs: 246 x 371 x 433, mm

Capacitate boabe de cafea: 275g

Capacitate rezervor de apă: 1.8l

Presiune pompă: 15 bari

Sistem clasic de spumare a laptelui: DaReview-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Philips EP1222/0 Rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Philips EP1222/0 Rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.