Philips Detartrant pentru espressor CA6700/10

de la 37.00 lei
(4 magazine)
Descriere Detartrant pentru espressor Philips CA6700/10 de la Philips Descriere Detartrant pentru espressor Philips CA6700/10 Elimina calcarul si prelungeste durata de viata a aparatului - Echivalent CA6700/00; - 1 ciclu de detartrare; - Extinde durata de viata a aparatului; - Imbunatateste gustul cafelei. - Decalcifiere perfecta pentru o durata extinsa de utilizare a aparatului Decalcificatorul Philips curata toate circuitele de apa ale espressorului. - Protejeaza sistemul impo ...

Descriere


Philips Detartrant pentru espressor CA6700/10

Descriere Detartrant pentru espressor Philips CA6700/10 de la Philips

Descriere Detartrant pentru espressor Philips CA6700/10 Elimina calcarul si prelungeste durata de viata a aparatului - Echivalent CA6700/00; - 1 ciclu de detartrare; - Extinde durata de viata a aparatului; - Imbunatateste gustul cafelei. - Decalcifiere perfecta pentru o durata extinsa de utilizare a aparatului Decalcificatorul Philips curata toate circuitele de apa ale espressorului. - Protejeaza sistemul impotriva acumularii de calcar Calcarul este o componenta naturala a apei utilizate pentru functionarea aparatului. Acest decalcificator special iti protejeaza aparatul impotriva depunerilor de calcar care afecteaza performanta si gustul. Este extrem de eficient, sigur si usor de utilizat. - Solutie de detartrare aprobata de Philips Formula exclusiva a decalcificatorului pentru espressoare Philips asigura decalcifiere eficienta, fara afectarea partilor delicate din interiorul aparatului. - Mentine gustul cafelei in timp Intretinerea regulata asigura cel mai bun gust si cea mai buna aroma de la espressoarele Philips si Saeco. - Asigura temperatura potrivita a cafelei pentru gust imbunatatit Decalcificatorul elimina reziduurile de calcar din ciclul de apa care ar absorbi caldura din boiler, reducand asadar temperatura cafelei. - Foloseste doar consumabile Philips Foloseste doar consumabile Philips pentru a te asigura ca aparatul functioneaza fara probleme mai mult timp. Consumabilele Philips sunt singurele recomandate pentru aparatele Philips si Saeco.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Philips Detartrant pentru espressor CA6700/10 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Philips Detartrant pentru espressor CA6700/10 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.