Philips Casti Fidelio X2hr Velvet Cushions Negre

1 013.53 lei
(1 magazin)
Casti Philips Fidelio X2hr Velvet Cushions Negre Casti Philips Fidelio X2HR Velvet Cushions Negre este un produs lansat de Philips la data de 01.02.2017 Cu aceste casti veti avea parte de o experienta de gaming inedita datorita sistemului audio de inalta rezolutie care reproduce muzica si sunetele in cea mai pura forma. Buretii de urechi cu doua straturi proiectati special pentru a avea o precizie a sunetului vi se muleaza etans, astfel incat sa puteti aprecia spuma cu memori ...

Descriere


Philips Casti Fidelio X2hr Velvet Cushions Negre

Casti Philips Fidelio X2hr Velvet Cushions Negre
Casti Philips Fidelio X2HR Velvet Cushions Negre este un produs lansat de Philips la data de 01.02.2017

Cu aceste casti veti avea parte de o experienta de gaming inedita datorita sistemului audio de inalta rezolutie care reproduce muzica si sunetele in cea mai pura forma.
Buretii de urechi cu doua straturi proiectati special pentru a avea o precizie a sunetului vi se muleaza etans, astfel incat sa puteti aprecia spuma cu memorie de lux, avand in final parte de un confort inedit.

Aveti de asemenea si un clip dedicat pentru gestionarea cablurilor pentru o usurinta fara a avea parte de incurcaturi in cabluri.
Caracteristici
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
  • Raspuns la frecventa - 5 - 40 000 Hz
  • Este inclus adaptorul de 3,5 - 6,3 mm,¬†clema de cablu, iar tipul de magneti este neodim.¬†
  • Diametrul difuzorului este de 50 mm
  • Impedanta - 30 Ohm
Casti Philips Fidelio X2hr Velvet Cushions Negre

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Philips Casti Fidelio X2hr Velvet Cushions Negre de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Philips Casti Fidelio X2hr Velvet Cushions Negre sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.