Pharma Nord Bio Caroten vitamina E 30 capsule moi

64.99 lei (1 magazin)
Bio-Caroten+E este un supliment alimentar fabricat în Danemarca sub control farmaceutic.Bio-Caroten+E se prezintă sub forma a mici capsule care conțin echivalentul a 1000 µg de vitamina A. Această doză este aproape 125% din Valoarea Nutrițională de Referință pentru beta-caroten. Beta-carotenul este introdus într-o matrice de ulei, matrice care păstrează amestecul stabil şi creşte biodisponibilitatea produsului. Studiile documentează faptul că beta-carotenul sub formă ...

Descriere


Pharma Nord Bio Caroten vitamina E 30 capsule moi

Bio-Caroten+E este un supliment alimentar fabricat în Danemarca sub control farmaceutic.Bio-Caroten+E se prezintă sub forma a mici capsule care conțin echivalentul a 1000 µg de vitamina A. Această doză este aproape 125% din Valoarea Nutrițională de Referință pentru beta-caroten. Beta-carotenul este introdus într-o matrice de ulei, matrice care păstrează amestecul stabil şi creşte biodisponibilitatea produsului. Studiile documentează faptul că beta-carotenul sub formă de supliment are o biodisponibilitate mai mare decât atunci când îl ingerăm din legume.Bio-Caroten+E conține și vitamina E naturală, sub formă de d-alpha-tocopherol. Pentru o absorbție optimă, se recomandă administrarea Bio-Caroten+E împreună cu alimentele.Beneficii:Betacarotenul (vitamina A)Contribuie la menținerea sănătății pielii și menținerea sănătății membranelor mucoase Contribuie la menținerea vederii normale Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar Contribuie la metabolismul normal al fierului Contribuie la procesul de diferențiere celulară Vitamina EContribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativIngrediente1 capsulă conţine     % VNR*1Beta-caroten 6 mg   125%2Vitamina E (d-α-Tocoferol) 10 mg   83%* VNR = Valoarea Nutrițională de Referință.Administrare1 capsulă pe zi sau după recomandarea medicului.Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.Femeile însărcinate, cele care alăptează şi persoanele care folosesc medicamente trebuie să ceară avizul medicului înainte de a lua acest supliment.Capsulele trebuie înghiţite întregi şi administrate în timpul mesei sau după o masă la care se consumă grăsimi.La administrarea a 5 sau mai multe capsule pe zi, pielea poate căpăta o nuanţă asemănătoare bronzului.Folosirea dozelor mari pe perioade lungi de timp (5 sau mai multe capsule pe zi) nu este recomandată pentru fumătorii înrăiţi.DepozitareSe recomandă păstrarea produsului în spaţii întunecoase, uscate, la temperatura camerei.A nu se lăsa produsul la îndemâna şi la vederea copiilor mici.Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
Cod producator: 15325

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pharma Nord Bio Caroten vitamina E 30 capsule moi de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pharma Nord Bio Caroten vitamina E 30 capsule moi sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.