Pharco Baraka 450mg 24 cps

de la 25.19 lei (6 magazine)
Supliment alimentar benefic pentru imunitate şi pentru menţinerea sănătăţii organismului la copii! Supliment alimentar benefic pentru imunitate şi menţinerea sănătăţii organismului. Stimularea naturală a puterii de apărare a organismului! Substanţa activă: Nigella sativa Concentraţie: 450 mg Ulei din seminţe de Negrilică (Nigella sativa) Grupa terapeutică: - Ambalaj: Cutie x 2 blist. x 12 capsule moi. Doze şi mod ...

Descriere


Pharco Baraka 450mg 24 cps

Supliment alimentar benefic pentru imunitate şi pentru menţinerea sănătăţii organismului la copii!
Supliment alimentar benefic pentru imunitate şi menţinerea sănătăţii organismului.
Stimularea naturală a puterii de apărare a organismului!

Substanţa activă: Nigella sativa
Concentraţie: 450 mg Ulei din seminţe de Negrilică (Nigella sativa)
Grupa terapeutică: -
Ambalaj: Cutie x 2 blist. x 12 capsule moi.
Doze şi
mod de administrare:
• Copii sub 12 ani: câte 1 capsulă Baraka 100 mg de 3 ori pe zi, înainte de mese.

• Adulți și copii peste 12 ani: câte 1 capsulă Baraka 450 mg de 3 ori pe zi, înainte de mese.
A nu se depăși doza de 4 capsule de Baraka 450 mg pe zi la adulți și, respectiv, 20 mg/kg corp/zi pentru copii.
Durata administrării: 30 de zile. Pentru administrare pe o perioadă mai îndelungată de timp se recomandă avizul medicului.


Proprietăţi:
Baraka conţine uleiul obţinut din presarea seminţelor de Nigella sativa (Negrilică), o plantă cu o largă răspândire în bazinul mediteranean şi amintită din antichitate pentru proprietăţile sale benefice. Uleiul seminţelor de negrilică conţine acizi graşi saturaţi şi nesaturaţi, uleiuri esenţiale, vitamine, aminoacizi, enzime şi săruri minerale, saponine şi nigellone (substanţe specifice plantei Nigella sativa).

Baraka (ulei de Negrilică) este folosit în mod tradiţional pentru a creşte capacitatea de apărare a organismului atât la copii, cât şi la adulţi. Prin componentele antioxidante, antiinflamatorii, antitusive, bronhodilatatoare şi nutritive din uleiul de Negrilică (Nigella sativa), Baraka este un supliment benefic pentru sănătatea aparatului respirator şi poate fi un suport optim pentru imunitate atât la copii, cât şi la adulţi şi vârstnici.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pharco Baraka 450mg 24 cps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pharco Baraka 450mg 24 cps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.