Phanteks NEPH-002

1 488.00 lei
(1 magazin)
Descrierea produsului   80 Plus Platinum Sursele de alimentare certificate sunt de mare încredere de către clienți. Clasa lor este confirmată de măsurători profesionale care determină raportul dintre eficiență și sarcină. Sursele de alimentare cu certificatul 80 Plus Platinum se caracterizează prin eficiența de 90% la 20% sarcină , 92% la 50% sarcină și 89% la sarcină maximă. Trebuie admis că acestea sunt rezultate foarte bune. O astfel de surs ...

Descriere


Phanteks NEPH-002

Descrierea produsului

 
80 Plus Platinum

Sursele de alimentare certificate sunt de mare încredere de către clienți. Clasa lor este confirmată de măsurători profesionale care determină raportul dintre eficiență și sarcină. Sursele de alimentare cu certificatul 80 Plus Platinum se caracterizează prin eficiența de 90% la 20% sarcină , 92% la 50% sarcină și 89% la sarcină maximă. Trebuie admis că acestea sunt rezultate foarte bune. O astfel de sursă de alimentare va fi perfectă pentru o configurație hardware formată din componente de înaltă clasă. Este o alegere excelentă pentru utilizatorii exigenți.

 
 
Complet modular

Alimentarea cu cabluri modulare vă va permite să eliminați cablurile inutile. Datorită acestui fapt, va exista ordine în interiorul carcasei și utilizatorii vor evita cablurile încurcate. Aceasta este o soluție excelentă pentru persoanele care își îmbunătățesc frecvent configurația hardware. Înlocuirea componentelor individuale va fi pur și simplu mult mai ușoară . Folosim doar cablurile necesare pentru buna funcționare a computerului. Desigur, alegerea depinde de nevoile individuale ale utilizatorilor, dar cu siguranță merită luată în considerare cumpărarea unei astfel de surse de alimentare.

 
ATX

Este cel mai universal și cel mai comun standard de surse de alimentare pentru computer. A găsit o aplicație largă. Va funcționa atât cu configurații mai simple destinate lucrărilor de birou, cât și cu dispozitive pentru jucători. Înălțimea și lățimea acestui tip de sursă de alimentare sunt specificate în standard. Cu toate acestea, lungimea depinde de puterea dispozitivului și crește proporțional. Aceasta este o problemă importantă atunci când alegeți carcasa potrivită, care ar trebui adaptată la dimensiunea sursei de alimentare.

 
Răcire activă

Răcirea activă este foarte eficientă și se ocupă perfect de buna funcționare a computerului. În plus, acum este standard. Dezavantajul său este o muncă puțin mai puternică. Zgomotul subtil poate fi redus prin instalarea ventilatoarelor cu diametru mai mare. Această dimensiune îl va face să se rotească mai lent. De asemenea, merită să căutați dispozitive de pe piață cu ventilatoare a căror viteză de rotație este ajustată la temperatura dispozitivului . Cu cât temperatura crește mai repede, cu atât rotația este mai rapidă.

 
SCP

Sursa de alimentare este responsabilă pentru furnizarea de energie componentelor computerului. Parametrii de tensiune fluctuează în rețeaua electrică. SCP (Short Circuit Protection) este o protecție la scurtcircuit . Se activează atunci când rezistența este în circuit mai mică de 0,1 Ω . Această protecție poate fi găsită în toate sursele de alimentare noi și mai vechi. De îndată ce este detectat un scurtcircuit, sursa de alimentare va fi deconectată imediat. Datorită acestui fapt, putem fi liniștiți în ceea ce privește componentele computerului nostru.

 
SUS

OPP (Over Power Protection) protejează întreaga sursă de alimentare împotriva suprasolicitării , fără a se limita la linii simple. Exact aceeași protecție care poate fi găsită sub un nume diferit este OLP - Over Load Protection. În ambele cazuri, alimentarea va fi oprită atunci când puterea consumată depășește puterea totală a alimentatorului.

 
OCP

Una dintre modalitățile de a ne proteja echipamentele este OCP (Over Current Protection) . Aceasta este o protecție împotriva supraîncărcării stabilizatorului cu intensitate de curent prea mare. Fiecare linie de alimentare este monitorizată separat. În caz de suprasarcină, sursa de alimentare se oprește. OCP este o cerință a standardului ATX12V .

 
OTP

OTP (Over Temperature Protection) protejează sursa de alimentare împotriva supraîncălzirii , care poate apărea ca urmare a supraîncărcării sau a circulației deficitare a aerului. Alimentarea va fi oprită imediat când temperatura atinge valoarea prag. Protecția OTP este cerută de standardul ATX12V.

 
Ambalaj original

OVP (Over Voltage Protection) oferă protecție împotriva tensiunii de ieșire prea mari. Se activează când tensiunea este cu 15% mai mare decât valoarea nominală. Protecția funcționează pe fiecare linie de ieșire a sursei de alimentare și este cerută de standardul ATX12V . Ca urmare, riscul de defectare a componentelor alimentate este redus semnificativ.

 
OZN

Atunci când alegeți o sursă de alimentare pentru computer, merită să ajungeți la dispozitivele care oferă o gamă largă de măsuri de securitate. O modalitate de protecție este NLO (Fără încărcare) . Este o protecție care nu va permite pornirea alimentării în caz de lipsă de sarcină. În prezent, există puține astfel de dispozitive pe piață, dar merită să alegeți această formă de protecție pentru a vă bucura de confortul utilizării unui computer.

 
Sistem PFC activ

Sistemul PFC permite corectarea factorului de putere pentru a minimiza pierderile din liniile de transmisie. Sistemele active se adaptează la condițiile care prevalează într-o anumită rețea. Acest lucru afectează în mod direct posibilitatea de a obține o eficiență ridicată a sursei de alimentare. Gama factorilor de putere este de la 0,9 la 0,99 . Nu este un parametru care ar afecta semnificativ confortul utilizării computerului. Cu toate acestea, este o soluție mai ecologică , care poate fi importantă pentru mulți clienți.

Vă prezentăm oportunități unice cu noua serie Phanteks Revolt X, primele surse de alimentare cu mod dual. Sunt capabili să acționeze sistemul secundar și să îl alimenteze individual datorită tehnologiei brevetate Phanteks. Sursele de alimentare din seria Revolt X asigură eficiența 80 PLUS Platinum, modul hibrid pentru funcționare silențioasă și cabluri complet modulare. Alimentate de Seasonic, sursele de alimentare Revolt X asigură o fiabilitate și o putere ridicate pe piața entuziaștilor, orientate către sisteme de înaltă performanță, sisteme PC simple sau duale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Phanteks NEPH-002 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Phanteks NEPH-002 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.