Petzl Summit EVO 52 cm

669.15 lei
(1 magazin)
Piolet foarte ușor și durabil într-un design tehnic modern de la specialiștii Petzl cu coada curbată și mâner cauciucat pentru o aderență și mai bună și mai stabilă. Mânerul curbat asigură eficiența necesară în alpinismul pe gheață sau pe segmentele expuse. Partea de jos, mai dreaptă, facilitează utilizarea în zăpadă. Întregul piolet este echilibrat perfect pentru a lucra fără întreruperi Lopata este din oțel rezistent ș ...

Descriere


Petzl Summit EVO 52 cm

Piolet foarte ușor și durabil într-un design tehnic modern de la specialiștii Petzl cu coada curbată și mâner cauciucat pentru o aderență și mai bună și mai stabilă. Mânerul curbat asigură eficiența necesară în alpinismul pe gheață sau pe segmentele expuse. Partea de jos, mai dreaptă, facilitează utilizarea în zăpadă. Întregul piolet este echilibrat perfect pentru a lucra fără întreruperi Lopata este din oțel rezistent și oferă sprijinul ideal pentru priză cu maxim de confort Lama cu diferite tipuri de dinți întorși se îngustează spre vârf până la 3 mm. Aceasta permite penetrarea mai ușoară în gheață oferind totodată aderență excelentă pe stâncă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl Summit EVO 52 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl Summit EVO 52 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.