Petzl Summit 52 cm

477.95 lei
(1 magazin)
Piolet ușor, modern de la specialiștii Petzl, cu mâner curbat. Mânerul curbat asigură eficiența necesară în alpinismul pe gheață sau pe segmentele expuse. Partea de jos, mai dreaptă, facilitează utilizarea în zăpadă. Lopata este din oțel rezistent și oferă sprijinul ideal pentru priză cu maxim de confort Lama cu diferite tipuri de dinți întorși se îngustează spre vârf până la 3 mm. Aceasta permite penetrarea mai ușoar ...

Descriere


Petzl Summit 52 cm

Piolet ușor, modern de la specialiștii Petzl, cu mâner curbat. Mânerul curbat asigură eficiența necesară în alpinismul pe gheață sau pe segmentele expuse. Partea de jos, mai dreaptă, facilitează utilizarea în zăpadă. Lopata este din oțel rezistent și oferă sprijinul ideal pentru priză cu maxim de confort Lama cu diferite tipuri de dinți întorși se îngustează spre vârf până la 3 mm. Aceasta permite penetrarea mai ușoară în gheață oferind totodată aderență excelentă pe stâncă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl Summit 52 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl Summit 52 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.